На війні загинув Герой з Волині. ФОТО

0
На війні загинув Герой з Волині. ФОТО
На війні з Росією загинув 29-річний уродженець села Сокіл колишнього Рожищенського району Волинської області Тарас Чайка, пише Вісник.

Більшість життя прожив на Львівщині. Закінчив Львівський національний університет природокористування за спеціальністю «Облік та аудит». У 2020 році отримав спеціалізацію у галузі «альтернативного вирішення спорів.

Додатково навчався у Приватному акціонерному товаристві «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом». У 2022 році здобув ступінь магістра права та після перемоги планував стати адвокатом.

Після проходження військової кафедри на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного отримав звання «молодший лейтенант».

Свій кар’єрний шлях розпочав із бухгалтерської сфери. У 2021 році одержав свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого та медіатора.

У вільний час захоплювався мисливством та рибальством, був членом Львівської міської та Золочівської районної організацій українського товариства мисливців та рибалок.

На фронт Тарас пішов добровольцем з перших днів російського повномасштабного вторгнення. Служив у 125 бригаді територіальної оборони. Чайка був командиром окремого розвідувального взводу. 16 квітня отримав звання «лейтенант». Загинув Тарас Чайка 2 листопада на Донеччині.

Поховали волинянина 12 листопада на Личаківському кладовищі у Львові.

У Тараса Чайки залишилися мама, дружина, донька, брат та бабуся.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні