Очікування та тривоги: гороскоп на 14 листопада

1
Очікування та тривоги: гороскоп на 14 листопада
Про це повідомляє Слово фраза.

Овен – Туз Мечів
На цій карті зображено римську богиню мудрості Мінерва. З одного боку, вона символізує чесність та непідкупність, але з іншого – битву (на це вказує символ меча). Сьогодні Таро обіцяють вам осяяння, прозріння, раптовий спалах у свідомості, коли ви захочете вимовити: “Еврика! Як же я раніше не додумався! Це розуміння може відкрити вам новий шлях. Так чи інакше, день принесе масу можливостей для трансформацій та зростання.

Телець – Король Кубків
На карті зображено чоловіка, який виходить із води. Вода символізує свідомість та підсвідомість, внутрішні джерела інформації, які, як правило, залишаються недослідженими. Тут йдеться про виведення цієї інформації на рівень “денної” свідомості. Сьогоднішній день може бути пов’язаний з інтуїтивними підказками, знаками та іншими вказівками на те чи інше рішення. Уважно прислухайтеся до них та довіряйте порадам внутрішнього голосу.

Близнюки – Четвірка Монет
Ця карта має два значення – позитивне та негативне. З одного боку, на ній зображений багатій – він хвалиться своїм золотом. І тут слід визнати: добробут є, і він – результат особистих зусиль. Респект. Але з іншого боку, привертає увагу явне напруга. Ключ від скрині зі скарбами висить у багатія на шиї. Це вказівка ​​на те, що чоловік побоюється за свій стан і тим більше не збирається з ним розлучатися.

Рак – Четвірка Мечів
Друга назва цієї карти – “Спокій посеред битви”. На ній зображено лицар, який ліг відпочити. Свою зброю він розсудливо сховав і дозволив собі розслабитися. Оскільки масть Меч символізує, перш за все, інтелект, карта означає, що сьогодні вам може знадобитися саме спокій розуму, а не тіла. Постарайтеся не завантажувати голову проблемами, розрахунками та аналізом. Краще послухайте музику, помедитуйте, насолоджуйтеся спілкуванням із природою. А завтра поновіть свою битву. Розум, що відпочив, працюватиме набагато ефективніше.

Лев – Трійка Монет
Вам випала чудова картка! Її основне значення – майстерність. На ній зображено склодув, який творить чудові форми із “сирого матеріалу”. Сьогодні ви можете виявити весь свій професіоналізм, а також здатність до створення неймовірних речей із простих складових. Карта також вказує на те, що відтепер ваш соціальний статус підвищиться – до вас ставитимуться як до експерта у своїй галузі.

Діва – Паж Мечів
Сьогодні ви будете захоплені безліччю речей. Вас цікавитиме мільйон книг, фільмів, ідей, тим і іншого. І це чудово! Погано тільки те, що ваша увага пурхатиме як метелик – воно не надовго затримуватиметься на якомусь одному предметі. Ви неодноразово відчуваєте натхнення і захоплення, виявите щирий інтерес і захоплення, але, на жаль – ці знання навряд чи стануть вам у нагоді на практиці. Ці ідеї повинні “дозріти”, щоб бути використаними.

Терези – Трійка Кубків
Ця карта – про свято у сенсі слова. Схоже, цей теплий день ви проведете на вечірці чи на якомусь урочистому заході. Таро обіцяють випивку і веселощі, але мова піде не про щиру радість від спілкування з приємними людьми, а про розвагу досить формальну. Наприклад, про церемонію одруження, про святкування ювілею в ресторані чи щось подібне.

Скорпіон – Королева Жезлов
Ця карта – про рішучу дію, про віру у свої сили, а також про небажання виставляти напоказ свої думки та почуття (Королева носить маску). Тим не менш, під цією маскою ховається чутлива натура – саме такими є Скорпіони. Карта несе і вогненний аспект – полум’я позаду Королеви символізує нескінченне внутрішнє горіння. Сьогоднішній день може бути присвячений повільному, але правильному просуванню до мети.

Стрілець – Королева Монет
На карті зображена жінка, яка вміє приносити задоволення собі та оточуючим. Гарний одяг, смачна їжа, доглянутий будинок, гармонія у стосунках – це символізує ця карта. Сьогодні Таро обіцяють вам задоволення, яке приносять невеликі радості життя. Крім того, ви можете присвятити день турботі про своє “довкілля”, починаючи від кімнатних рослин і закінчуючи власними дітьми.

Козеріг – Вісімка Мечів
Козероги, вам другий день поспіль випадає та сама карта! Це означає, що слід приділити особливу увагу аспекту, який вона несе. Повторимо сказане вчора. На карті зображено оголену жінку в прозорому міхурі, який ось-ось проткнуть мечі. Бульбашка – символ упереджень, свідомих установок, які не відповідають дійсності. Мечі – реальність, яка прагне увірватися у ваш уявний світ.

Водолій – Імператриця
Вам випала дивовижна та “багатошарова” карта. Другий “шар” символізує ширший аспект народження – народження нових ідей, нового способу дій, нового погляду навколишню реальність. І цей аспект найближчий саме до Водоліїв. Третій “шар” – про прихильність до справжнім дітям чи до “дітям” іншого плану – тим самим ідеям.

Риби – Сонце
Це одна з найкращих карт колоди! Вона символізує успіх, визнання, впевненість у собі, майстерність, і навіть певну “царственность” – заслужені лідерські позиції. На ній зображений бог сонця Аполлон, що вміло жонглює планетами. Так само свою майстерність сьогодні можете продемонструвати і ви. Можливе підвищення кар’єрними сходами або призначення на керівну посаду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Редакція, Ви хоч передивляєтесь, що публікуєте? Листопад вже є літнім днем?:))

Терези – Трійка Кубків
Ця карта – про свято у сенсі слова. Схоже, цей літній день ви проведете на вечірці чи на якомусь урочистому заході.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні