--> На війні загинув спортсмен із заходу України. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинув спортсмен із заходу України. ФОТО

0
На війні загинув спортсмен із заходу України. ФОТО
23-річний чемпіон Рівненської області з кікбоксингу WAKO Віталій Стиба загинув на околицях Бахмута Донецької області, повідомляє Обозреватель.

Віталій народився та виріс у Рівному, навчався у 25-й школі, пізніше – у технічному коледжі. Займався єдиноборствами.

Він не служив в армії, але разом із братом вирішив піти добровольцем на війну. Проходив службу у складі спецроти "Гонор" батальйону "Вовки Да Вінчі" ДУК, мав позивний Вітаха.

"Віталій не боявся відповідальності й твердо знав, що його покликання – захищати світ. Його силою волі, відданості, щирості – захоплювалися всі побратими. Командир Віталія каже, що такої сильної духом людини за своє життя він ще не зустрічав", – розповів міський голова Рівного Олександр Третяк.

23 серпня під час зачистки ангара Віталій разом із іншими нашими військовими потрапив під ворожий обстріл, отримавши смертельне поранення.

"Хлопці потрапили в засідку. Противник значно перевершував і кількісно, і озброєнням, але вони трималися і дали гідну відсіч. Почався масований артобстріл. "Вітаха" отримав поранення і перестав виходити на зв'язок. Спершу думали, що Віталій загинув, але через деякий час він вийшов на зв'язок... Те, що він говорив, як він це говорив... Він виявив надзвичайну мужність і стійкість", – зазначив командир Віталія Сергій.

25 червня 2022 року Віталій Стиба одружився. Похований на рівненському Новому цвинтарі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні