У звільненій Херсонській області знайшли українців з проломленими черепами

0
У звільненій Херсонській області знайшли українців з проломленими черепами
На деокупованій Херсонщині знайшли тіла жертв російських окупантів. У них були проломлені черепи, пише 24 канал.

В Офісі генпрокурора зазначили, що на деокупованих територіях Херсонської області прокурори у складі міжвідомчих спеціалізованих слідчо-оперативних груп продовжують фіксувати воєнні злочини російських військових щодо цивільних.

Під час чергового огляду місцевості у селищі міського типу Бериславського району правоохоронці знайшли людські рештки. Вони лежали у погребі.

За попередніми даними, тіла належать трьом місцевим жителям, які загинули під час окупації. При первинному огляді скелетованих трупів експерти виявили травми – переломи кісток черепа.

Рештки загиблих скерували для проведення комплексу експертиз, зокрема ДНК-експертизи. Наразі правоохоронці встановлюють обставини та очевидців злочину.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством. Досудове розслідування триває.





Зверніть увагу! Контрнаступ ЗСУ на Півдні продовжується. У ГУР Міноборони вже підтвердили, що Херсон повертається під контроль України. Наразі в місті проводять зачистку, тож цивільних просять залишатись вдома.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні