--> Розвідка назвала країни, які допомагають росії у війні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розвідка назвала країни, які допомагають росії у війні

0
Розвідка назвала країни, які допомагають росії у війні
Росія заручилася підтримкою для ведення війни проти України не лише до Іраном, а й Китаєм та Північною Кореєю. Окрім цього, Казахстан та Узбекистан допомагають країні-агресору обходити санкції. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадима Скібіцького в інтерв'ю La Repubblica, передає Главком.

«Вони також зверталися до Китаю та Північної Кореї, можливо, до Киргизстану, за поставками зброї, зокрема куль для РСЗВ – «Смерч» і «Ураган». Є країни, такі як Казахстан і Узбекистан, які допомагають Росії обходити санкції, продаючи їм американські та японські цивільні компоненти, необхідні для створення ракет», – зазначив він.

Скібіцький наголосив, що у Росії немає суперсучасної зброї, яку вона демонструє на військових парадах. За словами Скібіцького, це просто інсценізація. Москва не може сама виробляти високотехнологічну зброю, тому звертається до інших країн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні