Ворог атакував ЗСУ у чотирьох областях

0
Ворог атакував ЗСУ у чотирьох областях
Упродовж минулої доби окупанти атакували підрозділи Сил оборони України у Харківській, Луганській, Донецькій та Запорізькій областях.

Ворожа атака була біля села Зибине Харківської області та в районі селища міського типу Білогорівка Луганської, йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

За його даними, супротивник також атакував захисників нашої держави біля села Щербаки Запорізької області та в районах населених пунктів Опитне, Андріївка, Берестове, Бахмутське, Майорськ, Мар’їнка, Озарянівка, Макіївка, Павлівка, Ямполівка і Яковлівка Донецької області.

У Генштабі підкреслили, що українських воїнів відбили ворожі атаки.

"Загарбники намагаються утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках", - зазначається у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні