Три найбільш невдалі жіночі імена

0
Три найбільш невдалі жіночі імена
Астрологи розповіли про жіночі імена, які не приносять удачу. Так краще не називати своїх дочок, а також з ними краще не пов'язувати свою долю, якщо не хочете нарватися на серйозні неприємності, пише Уніан.

Олександра
Ці дівчата часто виявляють риси протилежної статі, за що не отримують особливої уваги серед чоловіків. У них мало (або зовсім немає) друзів, у них не виходить домогтися особливих висот в роботі або особистій справі. Часто вони меланхолійні. Власниці цього імені - досить творчі особистості, але нерідко так і залишаються "незрозумілими геніями".

Інна
У них складний характер, який заважає вибудувати нормальні відносини з родичами і знайти другу половинку. Вони часто незграбні і поводяться як справжні зануди, що виставляє їх не в кращому світлі перед оточуючими. В особистому житті їх переслідують справжні невезіння, через що Інни часто засмучуються і впадають в депресію.

Ельвіра
Вони часто пліткують, розпускають чутки, конфліктують з оточенням. Також їх погана звичка - влазити в чужі відносини і намагатися когось посварити. Їх часто супроводжують кар'єрні невезіння. Також власниці даного імені часто не можуть знайти себе, тому експериментують зі спеціальностями, напрямками і різною роботою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні