Лукашенко розповів, чи вступить Білорусь у війну проти України

0
Лукашенко розповів, чи вступить Білорусь у війну проти України
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, мовляв, не планує відправляти своїх військових воювати проти України. Також він заявив, що "мріє" про те, щоб не було війни, пише Белта.

"Сьогодні кричать: "Лукашенко хоче послати в Україну своїх військовослужбовців!". Вже тисячу двісті разів казав, що у мене таких планів немає", - каже "президент".

Він заявив, що мріє, аби не було війни: "Я хочу, щоб ви жили спокійно. Будь ласка, займайтеся своєю справою. А я буду своїм. Не допускайте навіть найменшої розхлябаності. Тільки ми. Тільки від нас це все залежить".

Він сказав, що нібито "втікачі та посилають на смерть білорусів".

"Це теж чиїсь діти. Але скаржитися нема кому. Я вас туди як президент не посилав. Нам там в Україні робити нічого. І посилати воювати туди людей нам немає необхідності. Чому мене в цьому звинувачують? Тому що самі туди посилають цих хлопців", - сказав Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні