--> Які авто найкраще продаються в Україні зараз | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які авто найкраще продаються в Україні зараз

0
Які авто найкраще продаються в Україні зараз
Авторинок України у жовтні дещо просів у порівнянні з попередніми місяцями. Крім того, відбулися зміни у таборі лідерів.

У жовтні українці придбали 3,1 тис. нових легкових автомобілів. Це на 8% менше, ніж за вересень та у 2,5 рази (на 61%) менше, ніж у жовтні 2021 року. Таку статистику наводить асоціація "Укравтопром".

Лідерські позиції на українському ринку зберігає Toyota. Минулого місяця продано 665 авто японської марки, що приблизно вдвічі менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Друге місце займає Skoda (326 авто, -3% до 2021 року), а на третє піднялися після падіння у вересні Renault (270 шт. -71%). Поліпшили свої показники та потрапили до п'ятірки лідерів Kia (269 авто, -60%) та Mercedes-Benz (230 шт., -17%).

Найпопулярніший автомобіль в Україні — як і раніше, кросовер Toyota RAV4. У жовтні його обрали 300 покупців.

Загалом за 9 місяців 2022 року в Україні продано 30,9 тис. нових легкових автомобілів. Це на 63% менше ніж за аналогічний період минулого року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні