Чому росіяни атакують Україну ракетами кожного понеділка

1
Чому росіяни атакують Україну ракетами кожного понеділка
У понеділок, 31 жовтня, окупанти знову завдали масованих ударів по українських містах. Це вже не вперше росіяни атакують саме в понеділок. Зокрема, вперше цього місяця рф завдала масштабної атаки в понеділок, 10 жовтня, пише ТСН.

Психолог Валентин Кім пояснив, зо в таких атаках є бути дуже багато сенсів, зокрема економічний і психологічний.

Економічний сенс полягає в тому, що в понеділок починається робочий тиждень і збільшується навантаження на електромережі, велика кількість людей їдуть на роботу до інших міст саме в цей день тижня.

«Тому такий удар саме в понеділок зранку може завдати більшої шкоди. Це з економічної точки зору», - пояснює Кім.

За словами психолога, люди виробили собі 5-денний робочий ритм, і початок тижня задає ритм наступним дням.

«Наша активність дуже сильно залежить від дня тижня. Тому ці обстріли б'ють не лише по енергетичній структурі та економіці України, а й по психіці. Тому що ми начебто налаштовуємося на те, що більшість зусиль необхідно сконцентрувати саме на понеділок, і наш організм до цього звикає. І в понеділок отримати знову таке психологічне потрясіння – це дуже-дуже болісно. Це створює негативний настрій на весь тиждень», - каже експерт.

На думку Кіма, якщо українці звикнуть до обстрілів у понеділок, то морально відновитися буде легше.

«Але у кожної людини є власний ресурс і, якщо вона не живе у світі, в якому може задовольнити свої базові потреби, а найперше – це потреба в безпеці, то людина виснажується. Ми маємо усвідомлювати, що ми виснажуємося, ми все одно втрачаємо сили. І війна та ракетні удари все одно впливають на нас, і впливають дуже негативно», – сказав психолог.

Тому він закликає всіх українців відпочивати, відновлюватися, отримувати позитивні емоції, щоб оговтатися від такого стресу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
радує що не включають опалення це велика економія грошей бажано щоб взагалі розбомбили газопроводи якщо не дає банда комунальників по людські відключити опалення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні