Стало відомо, що задумали росіяни в Україні

0
Стало відомо, що задумали росіяни в Україні
Для путіна вкрай важливо утримати Херсон, тому що це єдиний обласний центр, який окупанти змогли захопити від 24 лютого. Про сценарій деокупації Херсона розповів військовий експерт Андрій Риженко, пише УНІАН.

«Зараз росіяни щось задумали. Херсон їм потрібен - це єдиний обласний центр, який вони взяли. Їм важлива Каховка, тому що це вхід в Північно-Кримський канал, без якого Крим жити не може. Зараз вони щось малюють для свого зомбованого населення, щоб показати, що вони повинні піти з Херсона під якимось слушним приводом», — каже Риженко.

На його думку, під час звільнення у Херсоні не буде вуличних боїв.

«Вуличні бої нам не потрібні. Тому що, по-перше, ми втрачаємо своїх солдатів, по-друге, ми втрачаємо місцеве населення, по-третє навіщо ці бої, якщо їх можна вигнати іншими способами», — поясник експерт.

Риженко наголосив, що українські війська не б'ють в «лоб», щоб уникнути великих втрат. Вони працюють або мобільними групами, або намацують слабкі місця росіян.

За його словами, становище росіян на правому березі Дніпра ускладнене, зокрема через відсутність шляхів забезпечення. Експерт звернув увагу, що зараз усі мости через Дніпро та Інгулець виведені з нормальної експлуатації, у зв'язку з чим забезпечення 25-тисячного угруповання росіян на правому березі дуже ускладнене.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні