Арестович розповів, що занапастить путінську росію

0
Арестович розповів, що занапастить путінську росію
Реальною проблемою для армії РФ зараз є критична ситуація з постачанням угруповання, що утримує Херсон.

Основним політичним завданням російського диктатора Володимира Путіна сьогодні є вихід на адміністративні кордони Донецької області. Вирішують її початку квітня. Про це радник Офісу президента Олексій Арестович розповів у коментарі російському правнику Марку Фейгіну.

«За вихід на межі Луганської області довелося сплатити стратегічну ініціативу у війні. Вони поклали стільки техніки та живої сили за взяття Сєвєродонецька та Лисичанська, що тепер наступати не дуже виходить», – сказав Арестович.

За словами радника Банкової, реальною проблемою для армії РФ зараз є критична ситуація з постачанням угруповання, що утримує Херсон і Херсонську область.

Після пошкодження мосту в Крим єдиною надійною гілкою залізничного стала лінія в районі Волновахи. Ця нитка постачання перебуває під вогневим контролем української далекобійної артилерії та систем РСЗВ. Утримання її стратегічно важливе для противника. Для вирішення цього стратегічного завдання армія РФ ледве зібрала 10 БТГ.

«Для путінської Росії виробництво понтів завжди було важливіше за стратегічні завдання. Це її й занапастить», – сказав Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні