На Волинь привезуть загиблого військового. ФОТО

0
На Волинь привезуть загиблого військового. ФОТО
У Городищенській громаді просять гідно зустріти загиблого на війні 52-річного Ярослава Сидора. Його життя обірвала війна на Миколаївщині, пише ВСН.

Чоловік, який пройшов АТО і з перших днів великої війни боронив Україну, загинув від осколкового поранення в груди. Востаннє додому «Дєда» везе молодий односелець-побратим. Попрощатися з батьком приїдуть із війни двоє синів і невістка.

Зі слів Любові Турій, старости Угринівського старостату, Ярослава Сидора привезуть до Угринова у суботу 29 жовтня. О 17-ій кортеж із тілом вирушить із Луцька, а за пів години його зустрінуть на околиці села. Відспівають загиблого захисника у неділю 30 жовтня.

Староста розповіла, що Ярослав Сидор був АТОвцем, як і його старший син Олександр, якого на війну призвали ще у 2014 році.

Коли почалось повномасштабне вторгнення Росії в України Ярослав Сидор, старший син 30-річний Олександр та молодший - 22-річний Андрій із ровесницею дружиною Анастасією, одразу пішли боронити Україну.

«Він був добрим чоловіком, господарем, майстром на всі руки, поганого слова в селі про нього ніхто не скаже. Йому мало виповнитися у грудні 52 роки, але для своїх молодших побратимів на війні він був як батько. Вони завжди з ним радилися і по доброму називали «Дєд», - розповідає Галина Турій.

Староста зазначила, з їхнього старостату багато чоловіків боронять Україну від російських окупантів. Ярослав Сидор - перший захисник з Угринівського старостату життя якого обірвалося на війні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні