Чому путін змінив стратегію і знищує критичну інфраструктуру України

1
Чому путін змінив стратегію і знищує критичну інфраструктуру України
Президент Росії Володимир Путін після попередження США про наслідки застосування ядерної зброї виробив іншу стратегію війни проти України.

Про це розповів політолог Андрій Піонтковський на телеканалі "Еспресо", пише ТСН.

"Москва виробила іншу стратегію після того, як були висловлені попередження вищим керівництвом США особисто Путіну, що у випадку використання в Україні ядерної зброї він особисто буде вбитий, і на Росію чекають важкі наслідки. Подробиці розшифрували відставні генерали Петреус і Годжес – впродовж пів години буде знищений Чорноморський флот з його прибережними базами, а потім, якщо цього буде недостатньо, то конвенційні сили НАТО вступають у прямі бойові дії з російськими збройними силами", - пояснив Піонтковський.

За словами політолога, російське керівництво заявило, що ядерна війна неможлива, тому вони вирішили знищити критичну інфраструктуру України.

"У РФ зробили такий висновок: ядерна війна нам і не потрібна, ми знищимо українську інфраструктуру. Заженемо її у 18 століття, конвенційною зброєю знищимо енергетичну інфраструктуру, паливно-енергетичний комплекс, залізничні шляхи й так далі. І цю стратегію вони почали втілювати, і втілюють вже другий тиждень", - резюмував експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
від безсилля і злоби що засрався
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні