--> Росіяни стягують війська для наступу на українські міста: напрямки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни стягують війська для наступу на українські міста: напрямки

1
Росіяни стягують війська для наступу на українські міста: напрямки
Росіяни дійсно перекидають війська на правобережну Херсонищину і там вже є декілька тисяч мобілізованих. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.

Жданов відповів на запитання, чи дійсно рф може зібрати 150-тисячне угрупування військ на Херсонщині і піти у наступ, щоб захопити Миколаїв та Одесу.

«Ми вже потроху проріджуємо ці ряди. Але скупчення 150-тисячного угрупування з технікою та зброєю – це вони можуть зробити, у разі хороших умов, не раніше зими. За умови, якщо у них будуть ці 150 тис. Я так розумію, це одна з мрій путіна щодо завоювання України», – каже він.

Експерт пояснив, що путін має забагато амбіцій, на які може просто не вистачити військ.

«120-тисячне угрупування у Білорусі вони збираються зібрати і здійснити другий похід на Київ. 150 тисяч на Херсонщині. Ще 200 тисяч – на Донецькому напрямку. Це вже близько пів мільйона людей. Але пів мільйона людей – вони поставили завдання до кінця року мобілізувати таку кількість. А сформувати ці угрупування – це буде січень, лютий, до березня – не раніше. За умови, якщо вони наберуть ці 500 тис. Так, деякі пабліки говорять, що вони набрали вже 400 тис. Путін сказав, що набрали 222 тисячі. Тобто, якщо за місяць набрали 222 тис., то до пів мільйона – ще місяць треба», – розповів Жданов.

На його думку, плани рф дійти до Придністров'я, захопити Молдову і відрізати Україну від Чорного моря – це поки лише мрії путіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки людей на Волині потребують такої інформації? Скільки тямлять на питаннях військової стратегії та тактики, щоб не впасти в істерику з приводу подібного роду повідомлень? Може краще пройтись по області та поговорити про прогалини в системі цивільної оборони, в чергове переконати людей, що під час повітряної тривоги не варто пити каву в центрі міста.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні