--> На війні загинув ще один волинянин. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинув ще один волинянин. ФОТО

0
На війні загинув ще один волинянин. ФОТО
Війна забрала життя відважного захисника України, учасника АТО, уродженця села Мощаниця, жителя міста Луцька, військовослужбовця Збройних Сил України 25-річного Володимира Нероди, повідомили на сторінці Олицької селищної ради, пише ВСН.

Загинув воїн 13 жовтня внаслідок отриманих поранень несумісних із життям, поблизу міста Соледар Донецької області під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.

«Володимир Герой України, який захищав рідну землю від російських окупантів, віддав за Батьківщину найцінніше - життя.Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей», - зазначають у селищній раді.

«Друзі, останні дні були дуже важким для нашого підрозділу. Багато поранених та контужених, але найжахливіше те, що ми втратили свого бойового побратима друга «Токара» Володимира Нероду. Він був трохи незграбним, але наполегливим та світлим і безпосереднім. Загинув, витягуючи пораненого бійця», - пише про загиблого Іван Петрович.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні