В Україні опалювальний сезон може початися пізніше

1
В Україні опалювальний сезон може початися пізніше
У Міністерстві розвитку громад та територій припускають перенесення старту опалювального сезону в Україні. Очікується, що він почнеться не з 15 жовтня, а на кілька тижнів пізніше.

Про це повідомив очільник відомства Олексій Чернишов під час телемарафону "Єдині новини".

Чому старт опалювального сезону перенесуть

Посадовець зазначив, що уряд готовий розпочати опалювальний сезон у багатоквартирних будинках з 15 жовтня, та з огляду на прогноз погоди, другий осінній місяць буде теплим. Зокрема, у південних регіонах увімкнуть опалення під кінець цього місяця, а бо й пізніше.

"Я впевнений, що, особливо на півдні, ми включатимемо тепло ближче до кінця жовтня-початку листопада",— зауважив він.

Також Чернишов розповів, що на Донеччині та Харківщині склалася окрема ситуація, там тривають роботи над тим, щоб якомога швидше ліквідувати наслідки бойових дій.

У закладах соціальної сфери Києва вже розпочався опалювальний сезон. Тепло з'явилося у лікарнях, школах, дитсадках та інших закладах. У житлових будинках - увімкнуть опалення, якщо суттєво знизиться температура повітря.

Як відомо, опалювальний сезон вкраїні має починатися за рішенням місцевої влади, якщо упродовж трьох діб температура на вулиці нижча восьми градусів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це дуже радує. Бажано почати коли будуть морози
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні