Стало відомо, як путін у перші дні війни планував захопити Україну

1
Стало відомо, як путін у перші дні війни планував захопити Україну
Командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв розповів, що у перші дні російська армія планувала швидко захопити Київ та Одесу, щоб потім взяти Миколаївську область і з'єднатися із ворожими силами із невизнаного Придністров'я, пише ТСН.

«Після невдачі захоплення Києва ми зрозуміли, що бліцкриг рф провалився. Друге, коли розбилися їхні мрії наступати в напрямку Одеси. На моєму пункті управління був офіцер розвідки, який завчасно розгадав замисел ворожих сил. Противник намагався пройти не через Миколаївку, далі - по дорозі вздовж узбережжя на Одесу. Він намагався обійти його вище і рухатися вздовж адмінмеж Миколаївської та Одеської областей до Придністров'я, щоб з'єднатися із силами російських сил на території невизнаного Придністоров'я і таким чином охопити Миколаївську та Одеську області», - розповів він.

За словами Наєва, після того, як їхня перша мета блискавичної наступальної операції не вдалася, тоді вони зосередили зусилля на Донецькому та Луганському напрямках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авжеж, Кримський перешийок "зелена влада" розмінувала, але щось пішло не за планом ОПи!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні