Корея може закрити небо над Україною від російських ракет та дронів-камікадзе

0
Корея може закрити небо над Україною від російських ракет та дронів-камікадзе
Заступник Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк запропонувала Кореї приєднатися до пакету санкцій проти росії, який включить у себе закриття простору для російських суден і літаків, введення санкцій проти фізичних осіб та компаній.

Як передає Укрінформ із посиланням на Фейсбук Кондратюк, із такою пропозицією вона виступила на зустрічі із віцеспікеркою Національної Асамблеї Республіки Корея Кім Йонг Чу у межах парламентського Саміті G20.

"Водночас я звернулася з пропозицією розглянути приєднання Республіки Корея до пакету санкцій проти рф, які включають закриття портів і повітряного простору для російських суден і літаків, введення санкцій проти фізичних осіб та компаній», - зазначила заступник Голови Верховної Ради.

За її словами, ця зустріч була теплою. Кондратюк запевнила в тому, що Україна високо цінує послідовну й активну позицію Республіки Корея в ООН на підтримку України у протидії неспровокованій військовій агресії росії.

Республіка Корея приєдналася до міжнародних економічних санкцій проти росії. «Ми також вдячні за підтримку резолюцій Генасамблеї ООН “Агресія проти України” та “Гуманітарні наслідки агресії проти України». Більш того, Республіка Корея проголосувала за виключення росії зі складу Ради ООН з прав людини», - додала Кондратюк.

Як повідомлялося, заступник Голови Верховної Ради Олена Кондратюк очолює делегацію ВР під час участі у восьмому Саміті голів парламентів G20, який проходить 6-7 жовтня в Джакарті (Республіка Індонезія).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні