Українцям прогнозують хороші новини з фронту вже цього тижня: чого чекати

0
Українцям прогнозують хороші новини з фронту вже цього тижня: чого чекати
Збройні Сили України успішно відвоювали Лиман і Торське на Донеччині, унаслідок чого російські окупанти відступили до Кремінної, яку вкрай складну обороняти. У зв'язку з цим на поточному тижні з'являться позитивні новини з фронту, пише Апостроф.

Про це повідомив військовий експерт і полковник запасу ЗСУ Роман Світан.

Оборона Кремінної для російських окупантів вкрай незручна через річку Красну, яка заважає ворогу підтримувати угруповання. Ймовірно, росіяни будуть змушені відступати звідти до Красного і Рубіжного Луганської області, аби на лівому березі річки створити оборону.

Крім того, Сили оборони України рушили на Сватове, у якому окупанти не встигають вибудувати оборону, тому зважаючи на всі умови, Сватівський плацдарм українські військові повернуть під свій контроль, як і Лиман.

«Щодо Кремінної, думаю, цього тижня можна чекати хороших новин. Те саме стосується Лисичанська. Після звільнення Лисичанська Сєвєродонецьк опиниться під щільним контролем нашїю артилерії, чого буде достатньо для вибивання росіян із Сєвєродонецька та Рубіжного», - зазначив експерт.

При цьому після деокупації Лисичанська ЗСУ зможуть зайти в тил російського угруповання, яке знаходиться в Попасній.

«Після цього запал у окупантів, які намагаються йти на Бахмут, згасне і їм доведеться відходити в бік Горлівки», - спрогнозував Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні