Відомий український актор розлучився з дружиною після 7 років шлюбу

0
Відомий український актор розлучився з дружиною після 7 років шлюбу
Український актор Костянтин Войтенко, відомий за ролями в серіалах «Хазяйка», «Село на мільйон», «Коли ми вдома», розлучився з дружиною Валентиною через сім років шлюбу, пише УНІАН.

У їхній родині давно були проблеми: вони розходилися і сходилися. Але цього разу, судячи з усього, пара прийняла остаточне рішення про розлучення.

«Я повертаю своє дівоче прізвище - Мариніна. Чому? Тому що ера життя Валентини Войтенко підійшла до кінця. Пора прощатися. Я більше не дружина Кості. І не хочу носити його прізвище. Напевно, це останній з етапів від'єднання, яких вже відбулося чимало. Зустрічайте і запам'ятовуйте Валентину Мариніну», – написала Валентина у соцмережі.

Варто відзначити, що перша серйозна сварка між подружжям сталася ще в минулому році, коли Костянтин брав участь в шоу «Танці з зірками». Тоді подружжя роз'їхалося, але шанувальники до останнього вірили, що вони знову будуть разом.

На проекті Войтенко навіть танець присвятив своїй дружині і публічно перед нею вибачився. Мабуть, це справило враження на Валентину, і вона повернулася до Костянтина. Але зараз вони знову вирішили поставити крапку в своїх стосунках, і на цей раз остаточно. При цьому вони продовжують бути батьками дочки Емілії, яка з'явилася на світ в 2016 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні