В Україні відзначають День учителя

0
В Україні відзначають День учителя
2 жовтня в Україні відзначають День вчителя – це пам'ятна дата, присвячена всім освітянам. Фіксованої дати в нього немає, День вчителя відзначають щороку другої неділі жовтня. Цього року святкування відбувається в умовах повномасштабного вторгнення Росії, яка руйнує школи та змушує вчителів та учнів шукати нові способи продовжувати освітній процес.

Зі святом зазвичай вітають не лише вчителів, але й загалом всіх педагогів. Раніше діти в школах дарували своїм вчителям пісні на День вчителя, вчили вірші та приносили подарунки у вигляді букетів квітів.

Навіть зараз, коли багато дітей продовжують навчатися онлайн через воєнний стан та війну в Україні, можна разом заспівати пісню на День вчителя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні