У розвідці спрогнозували, коли може завершитися війна в Україні

1
У розвідці спрогнозували, коли може завершитися війна в Україні
Війна триватиме недовго і може завершитися до кінця весни.
Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

«Вся ця війна не такий вже довгий час буде продовжуватись. Скоро це закінчиться… Десь в кінці травня я розповів алгоритм, як будуть дії відбуватись. Я тоді сказав: червень місяць, на жаль, будемо ми трохи втрачати, в липні буде умовний застій, в серпні почнемо потроху рухи на відновлення своєї території. Взимку війна значною мірою стихне, й ось після зими почнеться завершення цього конфлікту виходом на першому етапі на адмінкордони станом на 1991 рік», - підкреслив Буданов, додавши, що не боїться давати такі прогнози, оскільки спирається на певні факти.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, в астрологів-ясновидців появився конкурент
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні