--> путін може використати ядерну зброю з території Білорусі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

путін може використати ядерну зброю з території Білорусі

1
путін може використати ядерну зброю з території Білорусі
Не виключено, що російський диктотор володимир путін може застосувати ядерну зброю з території Білорусі, щоб потім всю відповідальність за злочин перекласти на самопроголошеного президента Олександра Лукашенка.

Про це, як пише ТСН, заявив радник Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним.

"Режим Лукашенка у Білорусі не розуміє, що славетну ядерну зброю, якщо до неї дійде, путін може спробувати використати з його території. Типу, "це не Росія, це не я". А Лукашенко скаже: "це теж не я. Ви розбирайтесь хто, а ми тут ні до чого", — сказав він.

Арестович вважає, що якщо путін все ж наважиться на такий крок, "відповідь буде по Білорусі" і не лише від української сторони.

"І ніякі слова "ми тут ні до чого" не допоможуть. От і подумайте, чи потрібні вам війська путіна, що з ними робити і може краще їх взагалі не пускати", — звернувся радник ОП до режиму Лукашенка. "Якщо буде застосована тактична ядерна зброя, то включається невблагання логіка війни. Я прямо кажу, не відкривати цей ящик пандори".

Після цього, каже Арестович, Лукашенко не матиме змоги відіграти все назад і буде приречений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сцикливе падло! На когось вину хоче звалити! А не вийде. Будете обоє на мотузках теліпатися!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні