--> У путіна виник конфлікт з близьким оточенням: він у жахливому стані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У путіна виник конфлікт з близьким оточенням: він у жахливому стані

1
У путіна виник конфлікт з близьким оточенням: він у жахливому стані
Росія спочатку довго відкладала «референдуми» на окупованих територіях, а тепер за кілька днів провела їх та вже хоче «приєднаня». Очевидно, що так поспішати почали, бо у путіна виник конфлікт з близьким оточенням.

Про це 24 каналу сказав російський публіцист Андрій Піонтковський. Він наголосив, що це не поспіх кремля, це – паніка.

Він нагадав, що на початку минулого тижня було звернення путіна, і переносилося воно кілька разів, і очевидно, що в росії йде серйозний конфлікт.

«Вже очевидний конфлікт путіна не просто з елітами, а зі своїм близьким оточенням. Вони останні годин перед зверненням, у якому він зробив три самогубних кроки, намагалися його зупинити», – заявив Піонтковський.

Він зазначив, що путін повернувся з саміту шос, де пережив жахливе відчуття ганьби.

«В нього на лобі було написано, що він лузер, і так до нього і ставилися його союзники. «Читалося» презирливе ставлення до путіна», – каже публіцист.

За його словами, це зрозуміле ставлення до лузерів, адже путін приїхав на шос після величезної поразки російської армії на Харківщині.

«Це «вибило» його з рівноваги, і він прийняв такі божевільні кроки – мобілізації, анексії окупованих регіонів України, ядерний шантаж та ще й на додаток підірвав обидва «Північні потоки». Його свідомість у жахливому стані», – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то вже добийте його щоб немучився, та світ не мучив!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні