--> Стало відомо, коли в Україні випаде сніг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, коли в Україні випаде сніг

0
Стало відомо, коли в Україні випаде сніг
Погода у жовтні буде дощовою, а вже у середині місяця в Україні можливий сніг. Такий прогноз оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич, пише УНІАН.

За прогнозом, температурний фон у жовтні-2022 прогнозується в межах норми, місцями вище за норму на 1-2 градуси. Середньомісячна температура, за розрахунками Українського гідрометцентру, опиниться в межах +6…+9 °С, у південній частині +10…+11 °С.

«Перша декада місяця очікується прохолодною, але потім поступово із середини жовтня температура трохи підвищиться, хоча і не у всіх областях. Можливо, ще буде бабине літо, але про його терміни і тривалість поки що говорити зарано», - каже синоптик.

За його даними, кількість опадів в Україні, ймовірно, виявиться значною з перевищенням норми на 20-40% і лише на півдні країни зволоження буде помірним, подекуди навіть з дефіцитом дощів.

«Випадання першого снігу в деяких регіонах країни можливе вже у другій декаді жовтня, що не є аномальним для другого місяця осені», - попередив синоптик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні