--> Чотири важливі пункти для перемоги України у війні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чотири важливі пункти для перемоги України у війні

0
Чотири важливі пункти для перемоги України у війні
Мужність та рішучість українського народу забезпечили майбутнє країни як суверенної, незалежної, європейської демократії. Величезні проблеми все ще лишаються, але Україну не перемогти, пише НВ.

Щоб Україна перемогла — причому якнайшвидше і з мінімальними людськими жертвами — США та їхні союзники мають забезпечити стабільне та безперебійне постачання Україні боєприпасів та зброї. Але вони також повинні скоригувати свою військову допомогу таким чином:

Припинити накладати обмеження на допомогу. Зокрема, ми повинні негайно надати Україні найбільш далекобійні артилерійські снаряди з нашого арсеналу, щоб вони могли ефективно знищувати російські лінії постачання, включно з пов’язаними з боєприпасами, паливом, іншу логістику та передові командні позиції. Дальність стрільби, що поставляється зараз, у 80 км (50 миль) не дозволяє Україні вражати російські сили в Севастополі, інших місцях у Криму, міст через Керченську протоку або більшу частину Донбасу.

Забезпечити Україну бойовими літаками та танками. За допомогою далекобійної артилерії Україна поступово зможе вивести з Росії засоби для підтримки своїх сил у польових умовах. Ми бачили це вже на схід від Харкова та під Херсоном. Але Україні треба буде боротися з повітря та просуватися вперед із бронетехнікою, щоб швидко та з мінімальними втратами відвоювати територію. США можуть замінити інших союзників, які могли б пожертвувати винищувачі радянського виробництва або надати літаки F-16 і A-10, які були у використанні. Українські пілоти мають високу кваліфікацію і легко адаптуються до різних типів літаків. Дехто вже пройшов навчання на західних планерах. Тим більше, це стосується бронетехніки.

Посилити ППО навколо українських міст. Росія вичерпала свої можливості для проведення наступальних операцій, щоб відібрати територію в українських захисників. Одним з небагатьох способів заподіяти страждання Україні є бомбардування її міст ракетами і бомбами. У Росії залишилося відносно небагато високоточних боєприпасів, тож це некеровані бомби, які невибірково впливають на цивільне населення. Захід має зробити все можливе, щоб допомогти Україні створити свій власний «залізний купол» навколо міст для порятунку життів, особливо зараз, коли безпілотники іранського виробництва використовуються проти міських цілей.

Зміцнити внутрішню логістичну мережу України. У міру того, як Україна просувається до окупованих Росією районів, їй потрібно буде просувати свою логістичну систему далі. Це буде дедалі складнішим завданням, і західні збройні сили та підрядники мають навчати українців та допомагати їм у створенні надійної внутрішньої логістичної мережі для виконання цього завдання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні