--> «путін щодня тисне»: Данілов прокоментував загрозу вторгнення Білорусі в Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«путін щодня тисне»: Данілов прокоментував загрозу вторгнення Білорусі в Україну

0
«путін щодня тисне»: Данілов прокоментував загрозу вторгнення Білорусі в Україну
Самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко навряд чи ухвалить рішення про вторгнення своїх військ до України. Якщо ж це таки станеться, то Білорусь отримає таку відповідь, на яку не розраховувала, повідомляє Настоящее Время.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Ми розуміємо, що путін щодня тисне на лукашенка, щоб той розпочав збройну агресію з боку Білорусі. Нам усе відомо. Навіть нещодавня зустріч у Сочі була на цю тему», – зауважив Данілов.

На думку Данілова, малоймовірно, що лукашенко ухвалить таке рішення.

«Але якщо з боку Білорусі йтимуть війська, як це було 24 лютого, вони отримають таку відповідь, на яку не розраховували», – наголосив секретар РНБО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні