Що зробить путін 30 вересня

1
Що зробить путін 30 вересня
Як відомо, на окупованих землях України тривають псевдореферендуми. Розвідка Великої Британії повідомила, що у п'ятницю, 30 вересня, заплановано звернення путіна до обох палат російського парламенту з цього приводу, пише 24 канал.

Путін може оголосити про приєднання територій України
Фахівці кажуть, що існує реалістична можливість, що путін використає свій виступ, щоб офіційно оголосити про приєднання окупованих регіонів України до росії.

«Референдуми, які зараз тривають на цих територіях, планується завершити 27 вересня. Лідер росії майже напевно сподівається, що будь-яке оголошення про приєднання буде сприйматися як виправдання «спецоперації» та консолідуватиме патріотичну підтримку конфлікту», – повідомили розвідники.

Вони припускають, що це прагнення, ймовірно, підірве зростаюча внутрішня обізнаність про нещодавні невдачі росії на полі бою та значне занепокоєння щодо часткової мобілізації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блін! Я вже подумав застрелиться. Неможна так людей розчаровувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні