--> Стало відомо, на який напрямок путін кине перших мобілізованих росіян | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, на який напрямок путін кине перших мобілізованих росіян

0
Стало відомо, на який напрямок путін кине перших мобілізованих росіян
Мобілізація, яка проходить у росії не є рівною для усіх громадян країни-агресорки. Так, привілейовану частину мобілізованих відправлять до росгвардії, а іншу ж частину – на зустріч до українських бійців, пише 24 канал.

Поповнення новими вояками росгвардії необхідне насамперед для того, щоб забезпечувати безпеку всередині самої росії, оскільки мобілізація потроху зустрічає опір пересічних росіян. Про це 24 каналу розповів політолог Андрій Вігірінський.

Куди росіяни кинуть свіже «гарматне м'ясо»
На його думку, кількість людей, які будуть охоплені мобілізаційними заходами буде розширюватися, саме тому російські каральні органи потребують підсилення. Іншу ж частину свіжого «гарматного м'яса», ймовірно, кинуть на південний напрямок Херсонської області, який сьогодні для загарбників є пріоритетним.

Так, насамперед росія кидатиме мобілізованих на ті напрямки фронту, де ЗСУ здійснюють атакувальні заходи. Адже постійне вибивання противника з позицій потребує заміщення новою "силою". Отже, цілком ймовірні інші місця наступу Збройних Сил України, зокрема, Запорізька область.

«Для нас вкрай важливим, з точки зору деокупації Півдня, є напрямок Запорізької області, який дозволить розрізати редути противника, якщо просунутися вниз до Азовського моря і далі вже рухатися на Захід до узбережжя Чорного моря», – пояснив Вігірінський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні