--> 71-річний пенсіонер ударом сковороди вбив знайомого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

71-річний пенсіонер ударом сковороди вбив знайомого

0
71-річний пенсіонер ударом сковороди вбив знайомого
У середу, 21 вересня, у селі Іванівці біля Жидачева 71-річний мешканець колишнього райцентру ударом сковорідки вбив свого 64-річного знайомого. Чоловіки разом розпивали алкогольні напої і посварилися.

«Під час розпивання спиртних напоїв 71-річний мешканець міста Жидачів наніс 64-річному жителю одного з сіл району кілька ударів пательнею – від отриманих травм побитий чоловік помер за кілька годин», – повідомили в поліції Львівщини.

За даними поліції, що цього вечора 71-річний житель Жидачева та його 64-річний знайомий, мешканець села біля Жидачева, разом розпивали алкоголь та посварилися. Під час конфілкту 71-річний чоловік завдав свому знайомому кілька ударів, зокрема, металевою сковородою. Після цього нападник заснув у гаражі, а побитий чоловік від отриманих травм помер протягом кількох годин.

Наступного дня тіло загиблого знайшли в гаражі односельці та повідомили в поліцію. Поліцейські затримали причетного до вбивства. У нього вилучили речовий доказ.

Затриманому повідомили підозру за умисне вбивство (ч.1 ст.115 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні