На Волині знайшли повішеним чоловіка біля будинку який згорів

0
На Волині знайшли повішеним чоловіка біля будинку який згорів
На Волині трапилася пожежа - вогонь повністю знищив дах, перекриття, стіни житлового будинку, меблі, речі домашнього вжитку. Але це, за словами пожежників, які гасили пожежу, не найстрашніше. На гойдалці, розміщеній на території обійстя, знайшли повішеним 63-річного господаря дому Михайла Турчика.

Відомо, що чоловік проживав зі співмешканкою, сином та невісткою, - пише газета Полісся.

За розповідями селян, він вів нормальний спосіб життя, не зловживав спиртним, був урівноваженим. Жодної роботи не цурався, не пропускав можливості порибалити, заготовляв гриби, ягоди. За будь-якої нагоди намагався дбати про близьких.

Втім у родині, за словами односельців, нерідко виникали сварки. Річ у тім, що будинок, в якому проживало сімейство, півтора роки тому спорудив Михайло разом зі своєю співмешканкою. Відтоді господарі не могли поділити між собою майно. Часті скандали супроводжувалися візитами поліцейських, але згодом буря емоцій вщухала.

Напередодні того трагічного дня, коли не стало ані хати, ані Михайла, цивільне подружжя в черговий раз здійняло бучу. По тому рідні чоловіка замкнули його в хаті, а самі пішли до родичів на ночівлю. Як припускають обзирці, очевидно, терпець чоловікові увірвався, що й могло підштовхнути його до фатального вчинку.

Як насправді чоловік опинився у петлі - з власної волі чи через можливе насилля сторонніх осіб - поки не відомо. Обставини цього з’ясовують правоохоронці. А ось ймовірною причиною загорання, за попередньою версією служби МНС, є підпал, який міг здійснити сам господар дому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні