На Волинь везуть тіло загиблого військового. ФОТО

0
На Волинь везуть тіло загиблого військового. ФОТО
Тіло загиблого Героя Артема Ромістренка привезуть до рідної домівки у селі Підгайці, пише ВСН.

Прощання з Героєм відбується у вівторок, 20 вересня близько 10:30.

36-річний Артем Ромістренко отримав тяжкі поранення 13 вересня в результаті мінометного обстрілу противника у бою за Батьківщину в районі населеного пункту Білогірка Херсонської області. 14 вересня 2022 р. воїн помер від отриманих вогнепальних поранень під час евакуації в ході надання медичної допомоги.

«Живим коридором гідно зустрінемо Героя по вулиці Незалежності до батьківської хати по вулиці Надстирна 1. Від батьківської хати траурний кортеж прямуватиме вулицями села Підгайці до Свято-Михайлівський храму у с. Підгайці, вул. Дубнівська 14-Б, де відбудеться чин похорону. Ховатимуть бійця на місцевому кладовищі у Підгайцях. Маємо гідно вшанувати захисника та провести в останню путь», - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні