--> На росії оголосили вседержавну вербовку в армію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На росії оголосили вседержавну вербовку в армію

0
На росії оголосили вседержавну вербовку в армію
Поразка та поспішний відступ на Харківщині змусив армію росії оголосити вербування «добровольців» по всій країні. Про це пише американський «Інститут вивчення війни» (ISW).

Реформа вербування, ймовірно, забезпечить більшу підтримку кремля серед націоналістичних діячів, які дедалі більше критикують російське міноборони, але навряд чи створить велику кількість боєздатних військ, — прогнозують експерти ISW.

Наприклад, глава Чечні рамзан кадиров закликав усі суб'єкти федерації розпочати «самомобілізацію» і не чекати, коли кремль оголосить воєнний стан. кадиров стверджує, що кожен суб'єкт рф повинен довести свою готовність допомогти росії, залучивши щонайменше тисячу військовослужбовців. Глава окупованого Криму сергій аксьонов оголосив про формування на півострові двох добровольчих батальйонів.

Водночас Збройні сили України після втечі російських військ у Харківській області продовжують контрнаступальні дії на сході, посилюючи тиск на російські позиції та лінії матеріально-технічного забезпечення на Харківській, півночі Луганської та сході Донецької областей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні