Росія погрожує США: держдеп відповів

1
Росія погрожує США: держдеп відповів
Спікеру Держдепу США Неду Прайсу нема чого сказати щодо погроз Росії про постачання Україні далекобійних ракет. Постачання американської зброї мають допомогти Києву захистити суверенітет, незалежність і територіальну цілісність, заявив Прайс на брифінгу.

15 вересня в МЗС РФ заявили, що постачання Україні американських ракет будуть перетином червоних ліній. А посол РФ у Вашингтоні Дмитро Антонов пригрозив: це означатиме втягування США у конфлікт, пише ліга новини.

"У мене немає відповіді на те, що ми почули від РФ. Я хотів би наголосити, що все, що ми надали нашим українським партнерам, має одну й лише одну мету, а саме: дати можливість захистити свою країну, територію, свободу та демократію від вторгнення російських агресорів", – відреагував на заяву росіян Прайс.

Він додав, що йдеться про постачання для України всього необхідного для збереження її суверенітету, незалежності та територіальної цілісності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я на погрози ще більше дав би зброї! Нехай кацапи вдавляться від люті!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні