Зеленський не збирається розмовляти з путіним

1
Зеленський не збирається розмовляти з путіним
Будь-які домовленості між Києвом та Москвою можливі лише після повного виведення військ ворога з нашої держави, додав він.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що станом на сьогодні він не планує проводити переговори з главою країни-агресора Владіміром Путіним. Під час інтерв'ю CNN він пояснив свою позицію.

За словами Зеленського, не в його принципах починати розмову з людиною, яка висуває ультиматуми.

"На сьогодні ні. Я не бачу жодного бажання з їхньої (Росії - ред.) сторони, щоб бути конструктивними. Щодо їх ультиматумів, то мені все одно, хто ці ультиматуми висував – він (Путін – ред.) чи хтось інший. Це мій принцип — я не говоритиму з тим, хто ставить ультиматуми", - заявив президент України.

Зеленський додав, що будь-які домовленості, які можуть бути досягнуті між сторонами, можливі лише за умови повного виведення військ ворога з України.

"Я знаю, що деякі країни підштовхують нас у напрямку мінського процесу. Я хочу, щоб світ визнав, що одна справа – дипломатичне рішення, а інша – Мінськ-2, -3, -5, -10. Це дві різні речі, бо Мінськ - порожній папірець, який дозволить Росії відпочити перед наступним вторгненням", - пояснив він.

Тим часом у РФ все ще вважають, що можуть диктувати умови для зустрічі президентів. Так прессекретар російського глави Дмітрій Пєсков нещодавно заявив, що аби ці перемовини відбулися, спершу потрібні фундаментальні домовленості.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шоо, "заглянуть в глаза і увідєть мір" уже всьо?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні