«ПриватБанк» роздає українцям по 1000 грн

0
«ПриватБанк» роздає українцям по 1000 грн
Державний «ПриватБанк» та платіжна система Payoneer оголосили про виплату премій новим клієнтам – 1000 грн на картку та $50 на обліковий запис Payoneer. Для отримання цієї суми українцям пропонують в обмежений термін вивести гроші з гаманця Payoneer на українську банківську картку, пише Обозреватель.

Як повідомила пресслужба ПриватБанку, акція діятиме до 10 лютого 2023 року.

Умови участі:

створення облікового запису Payoneer у додатку "Приват24" після 28 квітня 2022 року;

виведення коштів із Payoneer на картку фізичної особи або валютний рахунок ФОП через «Приват24» на суму від $1000 (в еквіваленті).

«До 10 лютого наступного року ПриватБанк і Payoneer запускають для українців акцію, в межах якої виплачуватимуть 1000 грн на картку та $50 на акаунт Payoneer клієнтам, які створили акаунт через «Приват24» і протягом одного з етапів акції перевели кошти з Payoneer особи або валютний рахунок ФОП на суму від $1000», – йдеться у повідомленні.

Як зареєструватися в Payoneer через «Приват24»

Після авторизації в «Приват24» перейдіть у меню «Сервіси» → «Перекази» → Payoneer.

Де шукати меню з реєстрацією в Payoneer

Виберіть картку для реєстрації. До неї буде прив'язано обліковий запис Payoneer.

Перевірте правильність заповнених даних латинськими літерами та введіть код перевірки, який вказано під формою, натисніть кнопку «далі».

Введіть контактні дані латинськими літерами (адресу, поштовий індекс, номер телефону) та підтвердіть їх за допомогою коду з SMS.
Протягом кількох робочих днів ви отримаєте електронного листа про розгляд заявки. Якщо все гаразд, обліковий запис Payoneer буде доступний у «Приват24».

Як вивести гроші з Payoneer у «Приват24»

Зайдіть у свій гаманець Payoneer у додатку ПриватБанку.

Виберіть картку, на яку потрібно переказати кошти, та призначення платежу.

Перевірте дані та натисніть «Отримати».

Введіть пароль із SMS-повідомлення та чекайте зарахування.

Системою Payoneer часто користуються фрилансери, які працюють з іноземними замовниками, а також продавці з великих онлайн-майданчиків, наприклад, Amazon. За допомогою інтеграції платіжної системи в Приват24 вони можуть виставляти рахунки своїм замовникам.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні