Контрнаступ ЗСУ набирає обертів

0
Контрнаступ ЗСУ набирає обертів
Український контрнаступ просувається на півдні та сході. Українські військові просуваються за кількома напрямками у західній частині Херсонської області та захопили територію за річкою Сіверський Донець у Донецькій області.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

«Темп контрнаступу, ймовірно, різко змінюватиметься день у день, оскільки українські сили працюють над тим, щоб позбавити росіян необхідних припасів, порушити їхнє командування та управління та послабити їхній бойовий дух. Час від часу росіяни контратакуватимуть і відвойовуватимуть втрачені позиції, а також, звичайно, здійснюватимуть запеклі артилерійські та повітряні атаки на звільнені населені пункти та українські війська, що наступають», – вважають аналітики.

На їхню думку, ЗСУ досягли досить суттєвого прогресу, щоб викликати «реалістичніші коментарі» з боку російських блогерів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні