Що спричинить смерть Путіна

1
Що спричинить смерть Путіна
Збройні cили України перехопили стратегічну ініціативу у противника, але до стратегічного перелому ще доволі далеко, у ворога є доволі великий запас міцності.

Класична воєнна поразка ворога стане причиною смерті президента РФ Володимира Путіна, розповів військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону.

"Ми маємо тверезо усвідомлювати, що класична воєнна поразка противника в Україні призведе до смерті Путіна, і РФ стане на шлях свого колапсу", - зазначив він.

За його словами, "дійсно, українські Збройні сили перехопили стратегічну ініціативу у противника".

"Противник не може більше нав’язувати нам логіку своїх бойових дій, і справжньою ознакою того, що ця ініціатива уже у наших руках, є системне "тютюнопаління" російських військовослужбовців і складання "бавовни" на окупованому кримському півострові. Однак, на мій погляд, до стратегічного перелому ще доволі далеко", - зазначив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не робіть з Путіна, Сталіна, Леніна крайніх це увесь народ є збродом і відходами цивілізації
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні