За радянський прапор на балконі меншканця Львівщини можуть посадити на 7 років

1
За радянський прапор на балконі меншканця Львівщини можуть посадити на 7 років
Вину мешканця Червонограда, який вивішував у себе на балконі червоний прапор з комуністичною символікою, а також зберігав вдома холодну та вогнепальну зброю і коктейлі Молотова, розглядатиме суд.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Так, слідством встановлено, що перед початком повномасштабного військового вторгнення рф на територію України, обвинувачений вивісив у себе на балконі прапор червоного кольору із зображенням серпа, молота та п'ятикутної зірки.

Окрім цього, в ході обшуку у чоловіка виявлено та вилучено іншу комуністичну символіку, символіку країни-агресора, антиукраїнські листівки, літературу в підтримку «русского мира», формений одяг правоохоронних органів, холодну та вогнепальну зброю, набої та коктейлі Молотова.

Прокурори Червоноградської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактами поширення комуністичної символіки та незаконного поводження зі зброєю (ч. 1 ст. 436-1, ч. 1 ст. 263 КК України).

Суд погодився із доводами прокурора та обрав фігуранту найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області за матеріалами Червоноградського РВ управління СБУ у Львівській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де воно отаке ''комуняцьковідбите" на Львівщині взялося?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні