На заході України туристи масово отруїлися шашликом

1
На заході України туристи масово отруїлися шашликом
27 серпня 2022 року семеро з дев’яти туристiв, якi прибули на вiдпочинок на Прикарпаття з мiста Києва, були госпiталiзованi в iнфекцiйне вiддiлення Яремчанської мiської лiкарнi з попереднiм дiагнозом «харчова токсикоiнфекцiя», пише IfNews.

Хворi скаржились на загальну слабкiсть, блювоту, болi в животi, дiарею, пiдвищення температури тiла до 38-39º С, передає Правда IФ з посиланням на Головне управлiння Держпродспоживслужби в Iвано – Франкiвськiй областi

Спецiалiсти Головного управлiння Держпродспоживслужби в Iвано-Франкiвськiй областi 27 серпня 2022 року розпочали санiтарно-епiдемiологiчне розслiдування даного групового спалаху гострої кишкової iнфекцiї, що мав мiсце в с.Микуличин Iвано-Франкiвської областi.

В ходi санепiдобстеження встановлено, що 7 осiб, котрi захворiли, прибули на вiдпочинок у складi туристичної групи iз 9 чоловiк 25 серпня 2022 року та проживали в приватному котеджi «Сiмка» в с. Микулчин.

Напередоднi, 25 серпня 2022 року вони харчувались самостiйно за мiсцем проживання та готували їжу самi. Їли власноручно приготовлений шашлик, який зберiгався без вiдповiдних температурних умов.

Погiршення самопочуття вiдпочиваючi вiдчули 26 серпня 2022 року ввечерi, а наступного дня потрапили до лiкарнi. Стан хворих на сьогоднi – середнього ступеня важкостi.

В даний час триває санiтарно-епiдемiологiчне обстеження осередку гострої кишкової iнфекцiї.

Ситуацiя контролюється Головним управлiнням Держпродспоживслужби Iвано-Франкiвщини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось "дозакликався" на шашлики!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні