У росії назвали нову причину «спецоперації» в Україні

1
У росії назвали нову причину «спецоперації» в Україні
Заступник голови Ради безпеки російської федерації дмитро медведєв зробив чергову заяву про війну в Україні. Він озвучив нову причину «спеціальної військової операції», назвавши президента України Володимира Зеленського недосвідченим і залежним від Заходу, а також заявив, що росія проводить «спецоперацію» в Україні за »щадним сценарієм», пише Обозреватель.

Нову порцію своїх фантазій та пропагандистських заяв медведєв озвучив в інтерв'ю французькому телеканалу LCI. Його цитують російські пропагандистські ЗМІ.

За новою версією Кремля, війна в Україні проводиться росією для того, щоб не сталося Третьої світової.

А саму «спецоперацію» рф проводить нібито за щадним сценарієм, коли російські військові діють лише щодо українських військових. За словами медведєва, Москва не пішла на «жорсткий сценарій» із гуманістичних міркувань, хоча б він дозволив би завершити кампанію швидше.

Водночас Медведєв, звісно, не згадав, як окупанти «з гуманістичних міркувань» рівняють із землею українські міста з мирними жителями, обстрілюють ракетами дитячі садки, школи, пологові будинки, лікарні та житлові масиви.

Також Медведєв заявив в інтерв'ю, що у разі переговорів з Україною росія вимагатиме гарантій безпеки. Відмова України від вступу в НАТО залишається необхідною умовою, але її вже недостатньо.

До того ж він назвав Зеленського недосвідченим, який не викликає довіри в Кремля як співрозмовник у переговорах, оскільки «залежний від інших країн і схильний до впливу психотропів». При цьому медведєва зовсім не збентежив той факт, що Володимира Зеленського знають як президента-героя по всьому світу, так само всім відомі схильності і залежності самого заступника голови Радбезу рф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову "айфончика" понесло! Напевне вже мізки не витримують такої кількості "бояришника".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні