Уряд передав персональні дані українців 58 країнам: що це означає

0
Уряд передав персональні дані українців 58 країнам: що це означає
Уряд України постановою №910 від 16 серпня схвалив можливість передачі персональних даних українців засобами Єдиного державного веб-порталу електронних послуг за межі країни в 58 країн, включаючи країни ЄС, які забезпечують належний захист персональних даних, пише iTechua.

«Для забезпечення можливості використання громадянами України за їх бажанням електронного відображення інформації, що міститься в документах, передачі (їх) електронних копій, отримання публічних послуг за межами України персональні дані можуть передаватися за допомогою коштів Єдиного державного веб-порталу електронних послуг іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних з персональними даними», – йдеться у документі.

Встановлено, що персональні дані не можуть передаватися суб’єктам, зареєстрованим у державах, визнаних державою-агресором або державою-окупантом, а також у державах, що входять до митних та військових союзів.

Відповідно до затвердженого постановою списку, до 58 країн увійшли Азербайджан та Грузія, Аргентина та Уругвай, Ізраїль, Канада та Нова Зеландія, ОАЕ та США, Туреччина та Таїланд.

Крім того, у ньому — Боснія та Герцеговина, Албанія та Північна Македонія, Чорногорія, Мавританія та Сенегал, Буркіна-Фасо та Кабо-Верде, Туніс та Марокко, Швейцарія, Ісландія та Норвегія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні