Яка країна допомагає росії обійти санкції

0
Яка країна допомагає росії обійти санкції
Мінфін США занепокоєний тим, що російські юридичні та фізичні особи намагаються використовувати Туреччину, щоб уникнути санкцій, запроваджених США та 30 країнами, пише Укрінформ.

Про це йдеться у пресрелізу Мінфіну США за результатами переговорів заступника міністра фінансів США Воллі Адеємі та заступника міністра фінансів Туреччини Юнуса Елітаса.

«Заступник міністра Адеємі висловив стурбованість тим, що російські юридичні та фізичні особи намагаються використовувати Туреччину, щоб уникнути санкцій, запроваджених США та 30 країнами», - йдеться у документі.

Зазначається, що американський посадовець висловив зацікавленість США в успіху турецької економіки та прихильність мінфіну партнерству з урядом Туреччини для захисту цілісності її банківського сектору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні