Як вигідно продати автомобіль

0
Як вигідно продати автомобіль
Кожен, хто не має автомобіль, мріє його купити. Кожен, хто має авто, мріє його продати. Ось над останнім ми сьогодні й попрацюємо. Коли ви вирішили, що настав час прощатися з автомобілем, краще його підготувати до цього. Робити це треба з розумом, адже часто буває, що продавці надто захоплюються цим процесом і, навпаки, відлякують потенційних покупців.

Про це пише ТСН.Авто

Якщо ви продаєте не нове авто, а з пробігом, тоді воно вже встигло вдосталь відчути всі радощі наших доріг. Розпочнемо з технічного боку. Якщо є якісь не надто суттєві проблеми, які можна недорого та швидко прибрати, краще займіться ними. Адже те, що коштуватиме на СТО 500 грн, під час продажу перетвориться на 2 500 грн. Тому заїдьте до майстрів, перевірте технічний стан, тоді вам простіше буде продати авто.

Деякі покупці дивляться більше на зовнішній вигляд, тож приділіть йому достатньо уваги. Коли на вашому авто пожовтіли фари – відполіруйте їх, процедура коштує небагато, але значно покращує зовнішній вигляд машини. Також в ідеалі треба зробити полірування кузова, та якщо ви не хочете витрачати багато грошей, тоді гарно вимийте авто, легенько підфарбуйте усі невеличкі подряпини спеціальним олівцем-фарбою та вкрийте його шаром твердого воску, автомобіль буде блищати, наче новенький.

Після того, як покупцям сподобалося авто ззовні, вони переходять до салону, і тут важливо не осоромитися, адже саме в салоні водій проводить більшу частину часу. Найголовніше – відразу викидайте всі ці “пахучі” поліролі, адже саме вони і відлякують покупців. Коли людина відчиняє двері та відразу відчуває “аромат” авторинку, то найімовірніше, автомобіль вона не придбає. Все, що потрібно –просто гарно вимийте салон, повісьте неагресивний ароматизатор і все.

Будьте обережні з миттям двигуна. Звісно, дуже привабливо, коли під капотом чисто та гарно, але щоб це не виглядало підозріло, ви повинні постійно підтримувати там чистоту, а не швиденько помити агрегати перед реалізацією, це, найімовірніше, не сподобається покупцеві.

Щоб після продажу автомобіля у вас не виникало проблем із новим власником, краще розповісти про всі нюанси ще на стадії телефонної розмови. Тоді ви спатимете спокійно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні