--> Чи буде повторний наступ на Київ у День Незалежності | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи буде повторний наступ на Київ у День Незалежності

0
Чи буде повторний наступ на Київ у День Незалежності
Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі телемарафону заявив, що росія не готується до штурму чи наступу в День Незалежності України, пише Бабель.

Утім, він закликав українців бути обачними, бо окупанти можуть реалізувати інші «сюрпризи» через «любов» до символічних дат.

«Жодного штурму столиці чи наступу росіян на цей день не передбачається. Водночас на озброєнні у росіян є ы ракети, й авіабомби, й інші, так би мовити, сюрпризи, що приготовлені для мирного населення України. Саме тому в ці дні особливо необхідно дослухатися до порад, які даємо ми, які дають військові адміністрації», — заявив Єнін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні