--> Путін готується до втечі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Путін готується до втечі

1
Путін готується до втечі
Про здоров'я президента Путіна говорять часто та багато. То він ледь не при смерті, то живіший за всіх живих. Пандемія коронавірусу, яка з путінським вторгненням до України, звичайно ж, нікуди не зникла, внесе свої корективи і до робочого графіка диктатора. Кажуть, він знову готується бігти до свого бункера і нікуди з нього не виходити.

У телеграм-каналі Generall SVR з'явилися нові подробиці, які стосуються погіршення здоров'я "надто здорового" Путіна. І йдеться про пандемію COVID-19.

"Президент Росії Володимир Путін і його оточення готуються до можливих проблем, пов'язаних із різким погіршенням здоров'я "занадто здорового" президента. З великою ймовірністю можна сказати, що вже незабаром президент не зможе особисто проводити зустрічі і брати участь у великих заходах і наростальні проблеми зі зростанням захворюваності новими штамами коронавірусу виявилися для Путіна та його оточення дуже доречними.

Тепер Путін може, посилаючись на необхідність дотримання антиковідних обмежень, перейти на віддалений режим роботи. Зустрічі з президентом, які проводяться у форматі відеозв'язку з використанням технології Deepfake, не вимагають його особистої участі.

Так, останні три "зустрічі" президента з головами суб'єктів РФ проходили у відеоформаті саме із застосуванням технології Deepfake без особистої участі Путіна і це вже далеко не перші випадки. Як запевняють розробники, ці технології настільки прогресивні та якісні, що визначити "підробку" не можуть навіть професійні програми, а не те, що людина. Двійників президента так само останнім часом використовують досить часто, експериментуючи навіть з публічними виходами", - пишуть на каналі.

Тобто щойно епідеміологічна ситуація в РФ погіршиться, "фюрер" зможе знову втекти до бункера, з якого зараз все-таки іноді виходить і керувати країною віддалено. Кажуть, що в оточенні диктатора вже запитують, як довго можна буде імітувати діяльність Путіна у разі його смерті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай готується до втечі в пекло!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні