Олег Винник розповів про своє подружнє життя

1
Олег Винник розповів про своє подружнє життя
Згідно з журналістськими розслідуваннями Олег Винник та Таїсія Сватко одружилися ще студентами. Подружжя довгий час жило у Німеччині, де в них народився син Юліан, пише 1 хвилина.

Коли Винник почав зводити кар’єру в Україні, його дружина Таюне стала його бек-вокалісткою. Артист створив собі образ брутального холостяка, повелителя жіночих сердець. Щоб не руйнувати цей образ, Винник та Таюне вирішили приховувати свої стосунки від публіки. Проте фанати вже давно здогадуються, хто є дружиною артиста.

Олег Винник зізнався, що дуже серйозно ставиться до шлюбу. На його думку, одружується треба в молодому віці, разом «дорослішати» і чогось добиватися у житті разом.

«Я не кажу, що з милим рай і в курені, але прийти на готовеньке, а потім говорити, що він такий-сякий… А як ти хотіла? Він – особистість, він зробив себе без тебе. А що ти зробила для цього? Нікому не в образі. Це твердий, але адекватний підхід до життя», – сказав Винник.

Також артист додав, що найважливіше у стосунках – дарувати кохання один одному. Винник зізнався, що у цьому плані йому дуже пощастило.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бику твоє місце на фронті з автоматом, фу гидота
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні