--> Стало відомо, що остаточно доб'є путіна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, що остаточно доб'є путіна

1
Стало відомо, що остаточно доб'є путіна
Визволення ЗСУ Херсона боляче вдарить не лише по рейтингу путіна, а й по його авторитету серед своїх, це може призвести до його відставки, або й до фізичного знищення, пише ТСН.

Таку думку висловив російський публіцист Андрій Піонтковський.

«Зараз вже йде боротьба путіна за власне житття. Чим цікава реакція російського політикуму на перші атаки в Криму. Для мене - це була репетиція, такий собі тестовий прогон реакції, яка послідує в Москві на визволення Херсона. Я завжди попереджував, що визволення Херсона викличе так звану шокову реакцію як «глибинного» народа, так і в бункері. Буде реалізований такий собі принцип, який панує у будь-які кримінальній структурі, а російське військово-політичне керівництво є такою типовою кримінальною структурою - «опущений пахан - вже не пахан».

Після звільнення Херсона, я вас запевняю, ми знову побачимо демонстрацію «Лебединого озера» і почуємо, що «товариш путін скоїв серйозні помилки в українському питанні і за станом здоров'я не може в подальшому виконувати свої прямі обов'язки президент».

Чи за класичною формою Галіча «Виявився наш батько не батьком, а сукою». Такі переходи тиранів дуже швидко відбуваються. Пам'ятаєте, як Чаушеску розстріляли за кілька годин після мітингу, де він звертався до улюбленого народа», - сказав Піонтковський.

Він додав, що не треба будувати ілюзії, що до влади в росії прийдуть якісь «чудові люди», які будуть будувати «прекрасну і світлу ліберальну росію».

За його словами, прийдуть до влади ті ж самі люди «з бункера», такі ж негідники, як і путін, але які будуть змушені рахуватися із реаліями. Вони звалять все на путіна і приймуть «колективний ультиматум Заходу» щодо переговорів щодо припинення вогню, виведення військ з території України та Криму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його доб'є падіння імперії!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні