--> «Бавовни буде багато»: Притула розповів про нову важливу покупку для України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Бавовни буде багато»: Притула розповів про нову важливу покупку для України

0
«Бавовни буде багато»: Притула розповів про нову важливу покупку для України
Сергій Притула з початку повномасштабної війни займається благодійністю, збираючи шалені суми на потреби ЗСУ. Цього разу він повідомив ще одну новину, подякувавши українцям за терплячість.

«Ми вступили у перемовини з Міністерством Оборони України і після довготривалих консультацій таке рішення було знайдене. Я дякую всім, хто виявив терплячість, очікуючи на те, що я зараз повідомлю. Українці, ви космос, ми купили супутник», - повідомив Притула.

Притула повідомив, що цей супутник дає Україні доступ до бази даних супутникових знімків, сузір'я супутників компанії і цей доступ Україна викупила більш ніж на рік вперед.

«Тепер наша армія буде максимально швидко отримувати супутникові знімки високої якості, які допоможуть нам з оперативним плануванням операцій. Бавовни буде багато», - додав Сергій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні